Kennissessie – Hoe dichten we het gat tussen huis en verpleeghuis?

Op 16 juni aanstaande organiseren het Conforte Innovatielab, Genero, en Samergo samen een live kennissessie over de ouderenzorg van de toekomst. Wees erbij en en praat mee!

Programma

Tijdens de bijeenkomst brengen we ouderen en partners van Genero samen met de zorgprofessionals van het Conforte Innovatielab en de samenwerkingspartners van Samergo.

De aftrap voor de bijeenkomst wordt gegeven door studenten van de Erasmus Universiteit, met een pitch over hun afstudeeronderzoek naar diverse onderwerpen binnen het thema ‘tussen huis en verpleeghuis’. Daarna gaan we in gemengde groepen onze eigen magazinecover voor 2030 ontwerpen. De grote cover-thema’s zullen we vervolgens vertalen naar concrete doelen voor 2025 en 2023.

Wanneer: 16 juni van 14.00 tot 17.00 uur

Waar: Rotterdam Science tower, Marconistraat 16, 9e verdieping, Rotterdam

Meer over de betrokken organisaties:

Genero werkt met ouderen aan knelpunten die ouderen, hun naasten en zorgprofessionals signaleren. Het Conforte Innovatielab werkt specifiek met zorgprofessionals aan de knelpunten die zij in hun werk signaleren. Zij ontwikkelden hiervoor speciale methodieken om met elkaar in gesprek te komen, die wij ook tijdens deze bijeenkomst zullen inzetten.

Geïnteresseerd? Schroom niet en meld u aan!