Expeditie Transitie010: de aftermovie

Samen met deRotterdamseZorg, WIN010 en de Rotterdam eHealth Agenda trekt Samergo de kar van Transitie010, een initiatief dat alle Rotterdammers die iets met zorg en welzijn doen, wil inspireren om in beweging te komen en dingen anders te gaan doen.

Op 28 september vond de eerste Transitie Expeditie plaats, waarbij de wijk Delfshaven in werd gegaan om de deelnemers te voeden met mooie voorbeelden en ideeën. Aan het woord kwamen onderweg Antoinette Reerink, Senior Adviseur van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, en huisarts Shakib Sana. Bekijk hier de inspirerende aftermovie, of lees meer op de website van Transitie010.

Loop mee met de volgende expeditie op 8 december!

Op 8 december vindt de volgende expeditie plaats, deze keer naar de zorgHub Rijnmond in de Mark aan de Fascinatioboulevard, waar de Samenwerkende Rijnmondse Ziekenhuizen laten zien hoe zij samen werken aan meer onderlinge verbinding en korte lijnen.

Tijdens de expeditie van 8 december wordt u in drie korte pitches meegenomen in de digitale gegevensuitwisseling van de spoedzorg Rijnmond, de Rijnmondse Zorgdelta 2030 en het hoe en waarom van digitalisering in de huisartsenpraktijk. Mooie Regionale voorbeelden waarin professionals aan de slag zijn met het anders doen en anders organiseren van zorg en welzijn.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@transitie010.nl.

Datum: 8 november

Locatie: Start en finish is bij zorgHub Rijnmond, Fascinatio Boulevard 276.

Tijd: van 8:00 uur tot 10:30 uur

Wilt u meedoen of op de hoogte blijven van Transitie010? Meld u hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.