Annelies de Vries verlaat Samergo

Annelies de Vries neemt binnenkort als senior adviseur afscheid van Samergo en gaat voor zichzelf beginnen. Zij werkte de afgelopen jaren met veel plezier en resultaat aan diverse samenwerkingsvraagstukken in de zorg. 

Plezierige samenwerking

Annelies heeft als ervaren senior adviseur bijgedragen aan de ontwikkeling van onze organisatie en veel trajecten begeleid op het gebied van het realiseren van toekomstbestendige, regionale en strategische samenwerking in de zorg en de geboortezorg in het bijzonder. 

Annelies de Vries: “Met veel plezier en trots kijk ik terug op mijn veertienjarige loopbaan bij ZorgImpuls/Samergo. Ik heb mogen pionieren, soms ploeteren, steeds vanuit de bedoeling om samen de zorg anders en beter te organiseren. Na deze veertien jaar ga ik de komende weken mijn weg uitstippelen als zelfstandig adviseur en programmamanager. Vanuit die ambitie hoop ik weer verder te kunnen bijdragen aan betere, beschikbare en toegankelijke zorg die helpt om de toenemende gezondheidsverschillen terug te dringen.” 

Robert Waterreus, bestuurder Samergo: “We nemen afscheid van een gewaardeerde collega en een bekwame senior adviseur. Ze heeft een goed oog voor de verbinding van beleid naar praktijk. Haar inzet heeft een blijvende impact. Ik denk dan aan goede voorbeelden zoals haar bijdrage aan de realisatie en de ontwikkeling van het DVP, het Crisisteam geboortezorg, Babyconnect en Stevige Start”.

Samergo kijkt terug op een plezierige samenwerking en wenst Annelies veel succes in haar verdere loopbaan.

Ook belangstelling voor een leuke en veelzijdige baan bij Samergo? Neem dan eens contact op met Robert Waterreus om samen eens een kop koffie te drinken en te bespreken welke mogelijkheden er zijn.