Vacature: huisarts in IJsselmonde

Praktijk in IJsselmonde met ‘tiepies’ Rotterdamse aanpak zoekt dito huisarts!
parttime of fulltime | hidha of waarnemer

Wij zijn:

Odedokter, een levendige, goed georganiseerde en geaccrediteerde huisartsenpraktijk met een echte Rotterdamse aanpak; we werken gezamenlijk voor onze patiënten en hebben het hart op de tong. Onze praktijk kenmerkt zich door een goed op elkaar ingespeeld team en een hoge kwaliteitsstandaard. Patiënten kunnen altijd snel terecht, we zijn telefonisch goed bereikbaar, bieden ruime behandeltijden en ook onze online zorgverlening is goed geregeld. Onze werkdagen beginnen we met een gezamenlijke dagstart en eindigen we met een dagstop. Vlak vóór de lunch hebben we een bezinningsmoment. Zo zorgen we dat we dagelijks zo volledig mogelijk opgeladen en ontladen zijn. We werken met Medicom.

Jij bent:

Integer, gestructureerd, stressbestendig en vooral een netwerker die graag samenwerkt. Wellicht sta je er voor open om in de toekomst samen aan het roer van de praktijk te staan.

Interesse?

Stuur je brief en CV naar: Odedokter, t.a.v. Robert Odekerken, Kerstendijk 155, 3079 ET Rotterdam. Of bel met Robert Odekerken: 06-44183396. Check ook onze website: www.odedokter.nl.

E-mail: administratie@odedokter.nl

Contactpersoon: Robert Odekerken

Website: www.odedokter.nl