Praktijkruimte te huur Rotterdam Zuid (gratis parkeren)

Wij hebben per direct een grote behandelruimte beschikbaar voor de verhuur in onze ergotherapiepraktijk in Rotterdam Zuid, wijk Zuidwijk.

De praktijk

De praktijk is onlangs nieuw geopend en heeft een verzorgde, warme uitstraling waardoor het een fijne plek is om te werken maar ook voor cliënten om binnen te komen. Na binnenkomst stap je meteen de wachtkamer in welke is voorzien van een koffiehoek en handwas gelegenheid voor cliënten. In de hal bevindt zich tevens een ruim toilet. De praktijk heeft 3 behandelkamers waarvan 2 gebruikt worden door Ergotherapie Rotterdam. Tevens draait de Orthopedisch Instrumentmaker eens per week zijn spreekuur in de praktijk. Vanuit de hal kom je via een trap van 5 treden op de bovenverdieping welke is ingericht als personeelskamer/overlegkamer en is voorzien van een complete keuken. Hier is tevens nog een personeelstoilet. Het pand is voorzien van camera’s aan de buitenzijde en binnen alleen in de wachtkamer. Middels een monitor in iedere behandelkamer kun je zien wie er binnen komt.

De behandelkamer

De grootste behandelkamer van 22 m2 is momenteel geheel beschikbaar. De ruimte is vierkant en 1 zijde is een grote raampartij met ramen tot het plafond van 3.40 hoog. Alle ramen zijn voorzien van nieuwe witte houten luxaflex.

In overleg is het mogelijk om de ramen te voorzien van bestickering om de zichtbaarheid te vergroten. De ruimte naar eigen wens in te richten, maar je kunt gebruik maken van enkele meubels. 

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar en makkelijk te vinden de ruimte opzet en brede stoep. Je kunt in de hele wijk gratis parkeren!

De bushalte en metrostation zitten op loopafstand, bushalte Slinge/Asterlo (150 meter) en metrostation Slinge  (500 meter).

De praktijk ligt in een winkelgebied met oa. een Albert Heijn (100 meter) en de markt.

Tarief

Bij voorkeur zijn we op zoek naar een fulltime huurder. Bij fulltime bezetting van de behandelkamer is de huurprijs 1250 euro. Dit is inclusief gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes.

De servicekosten bedragen 245 euro per maand (wifi, gebruik koffiecorner voor cliënten, verbruiksartikelen, schoonmaak algemene ruimtes, water en elektriciteit, 1x per maand glazenwasser en overige kosten)

Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is? Neem dan voor vragen of interesse gerust contact op om een keer langs te komen.

Contactpersoon: Robert Bruining

Telefoonnummer: 0612430133

Website: www.ergotherapierotterdam.nl