Interessepeiling eerstelijnszorg nabij metrostation Capelsebrug

Gemeente Rotterdam ontwikkelt nabij metrostation Capelsebrug in Prins Alexander een nieuwe opvanglocatie ter vervanging van de huidige locatie van het Leger des Heils. De gemeente bekijkt welke functies een positieve toevoeging aan het vastgoed kunnen zijn, zodat dit ook voor de omgeving een meerwaarde krijgt. Het gebouw kan dan in overdrachtelijke zin transformeren van ‘een welkome gast in de wijk’ naar ‘gastheer vóór de wijk’. Het streven is een aanvullend programma toe te voegen dat leidt tot een gebouw dat bijdraagt aan positief gebruik maken van de omgeving: een gebouw dat een nu anonieme omgeving transformeert naar een prettiger plek met een grotere sociale veiligheid, nabij of aan een compact ov-plein. 

Het huidige gebouw ligt aan het Abram van Rijckevorselplein 48b. Het nieuwe gebouw komt op of nabij dat perceel.  Er komt in of aan het gebouw, met een eigen ingang, ruimte beschikbaar. De gemeente denkt o.a. aan nader te specificeren zorgfuncties, denk aan huisartsenzorg en/of andere vormen van eerstelijnszorg mede gezien de goede bereikbaarheid door de aanwezige ov-knoop.


Heeft u interesse om onderdeel uit te maken van deze vastgoedontwikkeling nabij metrostation Capelsebrug? Heeft u partijen op het oog waarmee u mogelijk wilt samenwerken, vraag dan ook aan deze partijen dit antwoordformulier in te vullen. 

Maak dan uiterlijk 1 november uw interesse kenbaar via dit antwoordformulier.

Lees de volledige interessepeiling op de website van het H-team 010: : https://www.hteam010.nl/forum/aanbod-in-rotterdam/interessepeiling-eerstelijnszorg-nabij-metrostation-capelsebrug

Contactgegevens:

H-team 010: huisvesting@hteam010.nl