Huisartsenpraktijk Westmaas zoekt praktijkopvolger(s)

Op zoek naar een dorpspraktijk in de nabijheid van een stad? Huisartsenpraktijk Westmaas is op zoek naar praktijkopvolging (enkel of duo praktijkhouderschap).

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Westmaas BV is een dorpspraktijk in Westmaas. Het bestuur van de Zorggroep Hoeksewaard, bestaande uit drie praktijkhoudende huisartsen, heeft op 1 januari 2021 de praktijk tijdelijk overgenomen met de intentie om de praktijk aan te passen aan de huidige eisen van de tijd en over te dragen aan een nieuwe praktijkhouder. De praktijk is 1 april verhuisd naar een nieuwe locatie waar ook een uitgiftepunt voor medicatie aanwezig is. De praktijk heeft een hele nieuwe, frisse en professionele uitstraling gekregen.

Westmaas is een dorp in de gemeente Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. De Hoeksche Waard is een landelijke omgeving. Westmaas telt 2.065 inwoners. De praktijk telt 2345 patiënten. Voor meer over de praktijk, kijk op de website, www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl

Wat bieden wij?

  • Een betrokken, empathisch en deskundig team van 2 waarnemend huisartsen, 2 assistentes, 2 praktijkondersteuners POH-S, 1 POH GGZ, 1 medewerker uitgiftepunt, en 1 praktijkmanager.
  • Een praktijk dat zich laat kenmerken door de korte lijnen en een open manier van werken.
  • Aansluiting bij Zorggroep Hoeksewaard voor de chronische zorgprogramma’s. De Zorggroep ondersteunt daarnaast de praktijken bij de dagelijkse praktijkvoering en vervult een zichtbare netwerkfunctie binnen de regio.
  • ANW-diensten via de kleinschalige huisartsenpost ’t Hellegat in Klaaswaal.
  • Laagdrempelige samenwerking met o.a. thuiszorg en casemanagers.
  • Goede overdracht van het bestuur van de Zorggroep als voorbereiding op het praktijkhouderschap.


Ben je de huisarts die zich wil vestigen in Westmaas met een deskundig team dat met veel plezier hun vak uitoefent? Dan ligt hier een mooie uitdaging! Het is ook mogelijk om als duo in te stappen. 

Voor meer informatie , neem dan contact op met Wendy Ophorst, manager van Zorggroep Hoeksewaard, via w.ophorst@zghw.nl of 06-53998926.

Contactpersoon: Wendy Ophorst, manager

Telefoonnummer: 06-53998926

Web: www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl