Schrijf je nu in voor Health Innovation School Rotterdam juni-december 2023

Ben jij een vooruitstrevende doener? Wil jij werken aan betere gezondheidszorg? En wil jij effectiever leren innoveren met nieuwe partners-in-crime? Meld je dan aan voor de Health Innovation School Rotterdam! Een uniek opleidingstraject van 5 maanden dat voorlopers uit het hele zorg- en welzijnsdomein samenbrengt. Bij aanmelding voor 31 maart ontvang je €500 korting.

De Health Innovation School (HIS) is ontwikkeld als antwoord op de groeiende hoeveelheid veranderingen waar organisaties en mensen mee in aanraking komen. De snelheid, omvang en complexiteit van de ontwrichting die afkomt op de huidige gezondheid en op de gezondheidszorg is groter dan we hebben meegemaakt in de laatste eeuw. Harder werken is niet de oplossing, slimmer werken wel.

Aan de Rotterdamse editie kunnen zo’n 50 professionals meedoen. Zij leren innoveren, samenwerken en impact te maken met zorginnovaties voor de toekomst van de gezondheidszorg. De deelnemers nemen alle opgedane kennis en ervaringen mee naar hun (zorg)organisaties om daar innovatie te bewerkstelligen.

Meer weten?

Voor meer informatie en aanmelden: https://rotterdam.healthinnovation.school/. Of bekijk de informatieflyer.

HIS Rotterdam wordt mogelijk gemaakt door Bureau Zorginnovatie, DeRotterdamseZorg, Alles is Gezondheid, Gemeente Rotterdam, Rotterdam eHealth Agenda, Life Sciences & Health 010 en Noaber. Ook Samergo is partner.