Save the date: Transitie Expeditie #4 op 10 mei

Om de zorg toegankelijk en beschikbaar te houden zijn transities, oftewel grote veranderingen, nodig. Transitie 010 organiseert expedities in Rotterdam om kennis en ervaringen te delen over transities in de zorg.

Bewoner aan zet!

Tijdens de vierde expeditie gaan we in op het thema: Bewoner aan zet!; optimalisering van de samenwerking tussen informele en formele zorg. We starten bij het plein tegenover Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ bij de kruising van het Handelsplein en de Rosestraat op Rotterdam Zuid. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over het programma.

Bent u betrokken bij transities in zorg en welzijn en/of wilt u meer leren over de transitie van de zorg? Laat u inspireren en ga met ons mee op expeditie!

Praktische informatie

Datum: woensdag 10 mei 2023

Tijd: 8.00 – 10.30 uur. Bij aankomst staat koffie, thee en iets te eten voor u klaar.

Locatie: starten bij het plein tegenover Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ bij de kruising van het Handelsplein en de Rosestraat op Rotterdam Zuid. Parkeren kan bij parkeerplaats ‘5 Werelddelen’.

Meer weten over Transitie 010?

Samen met deRotterdamseZorg, WIN010 en de Rotterdam eHealth Agenda trekt Samergo de kar van Transitie010, een initiatief dat alle Rotterdammers die iets met zorg en welzijn doen, wil inspireren om in beweging te komen en dingen anders te gaan doen.
Wilt u meedoen of op de hoogte blijven van Transitie010? Meld u hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Of kijk voor meer informatie op https://transitie010.nl/

Gerelateerd nieuws: