Samergo zoekt een ervaren adviseur (28-38 uur per week)

Ben jij iemand die actief zoekt naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen in de zorg en ligt het stimuleren van professionals en partijen daarin in jouw natuurlijke aard? Ben je nieuwsgierig en heb je het vermogen om jezelf in nieuwe markten thuis te maken en daar verbindingen te leggen? Herken jij je in de kernwaarden resultaatgericht, ondernemend en verbindend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Adviseur begeleid en adviseer je bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnszorg en tussen de eerstelijnszorg en andere zorgdomeinen en welzijn. Dit kan betrekking hebben op verschillende thema’s zoals de versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, ouderenzorg, GGZ en geboortezorg. Je zoekt actief naar kansen voor nieuwe initiatieven en innovaties en wil daar ook de professionals en partijen in meenemen. Je maakt samenwerkingsvraagstukken concreet, zowel inhoudelijk als in je aanpak. 

Samergo

Zorg & welzijn staat voor een grote uitdaging: De best mogelijke zorg, dichtbij en betaalbaar voor iedereen. Met als doel gezonde inwoners. Dat is de uitdaging waar zorg & welzijn voor staat en vraagt om andere manieren van organiseren en samenwerken. Samergo helpt hier vorm en inhoud aan te geven. Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Ze stimuleren en bouwen netwerken en samenwerking. Onafhankelijk en resultaatgericht waarbij het delen en verrijken van hun kennis en ervaring met het veld een tweede natuur is.  De rol varieert van adviseur, kwartiermaker, aanjager, programmamanager, informatiemanager, partner tot procesbegeleider.

Wat we vragen

Je bent al van heel wat markten thuis, maar hebt bovenal het vermogen en de nieuwsgierigheid om van nieuwe markten je thuis te maken en daar verbindingen te leggen. Je hebt een academisch denk- en werkniveau, bent communicatief vaardig, ondernemend, verbindend en resultaatgericht. Opdrachten verwerven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken en doen. Ook kun je conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om mensen in beweging te krijgen. Kortom, je beschikt over de nodige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in (strategische) verander- en samenwerkingsprocessen.

Wat we bieden

Naast een mooie functie van 28-38 uur met een goed marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, heeft Samergo veel aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s waar je wat van kunt leren en die ook graag van jou leren. Samergo gelooft in de kracht van een team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten (in)brengt en met elkaar samenwerken vanzelfsprekend is. In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Dan zien we graag je cv en motivatie tegemoet! Deze kun je sturen naar secretariaat@samergo.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Waterreus, bestuurder (010-241 02 22). In verband met vakanties kan tussen 18 juli en 8 augustus contact gezocht worden met Annelies de Vries, senior adviseur, of Monique Spierenburg, senior adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.