Samergo zoekt een ervaren adviseur (28-38 uur per week)

Ben jij iemand die proactief zoekt naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen in zorg en welzijn? Ben je nieuwsgierig en heb je het vermogen om professionals en partijen te stimuleren in veranderingen en kansen te creëren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als adviseur begeleid en adviseer je bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnszorg en tussen de eerstelijnszorg en andere zorgdomeinen en welzijn. Op thema’s als versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, regionale samenwerking, ouderenzorg, GGZ en geboortezorg. Je zoekt actief naar kansen voor nieuwe initiatieven en innovaties en maakt  (complexe) samenwerkingsvraagstukken inhoudelijk en qua aanpak concreet.

Samergo

Zorg & welzijn staat voor een grote uitdaging: De best mogelijke zorg, dichtbij en betaalbaar voor iedereen. Met als doel gezonde inwoners. Dat is de uitdaging waar zorg & welzijn voor staat en vraagt om andere manieren van organiseren en samenwerken. Een ontwikkeling die met het Integraal Zorgakkoord verder kracht bijgezet wordt. Samergo helpt hier vorm en inhoud aan te geven. Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Ze stimuleren en bouwen netwerken en samenwerking. Onafhankelijk en resultaatgericht waarbij het delen en verrijken van hun kennis en ervaring met het veld een tweede natuur is. Onze rol varieert van procesbegeleider, kwartiermaker, adviseur, programmamanager tot informatiemanager.

Wat we bieden

Een uitdagende functie voor 28-38 uur per week en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, met veel ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s waar je wat van kunt leren en die ook graag van jou leren. Samergo gelooft in de kracht van een team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten inbrengt en met elkaar samenwerken vanzelfsprekend is. In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Salaris afhankelijk van ervaring €3.800 – €5.490 bruto per maand op basis van een fulltime contract.

Wat we vragen

Je hebt een academisch denk- en werkniveau, bent communicatief vaardig, ondernemend, verbindend en resultaatgericht. Opdrachten verwerven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken en doen. Conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken zijn kwaliteiten van je. Je bent een uitnodigende en stevige gesprekspartner en in staat om mensen en partijen in beweging te krijgen. Kortom, je beschikt over de nodige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in (strategische) verander- en samenwerkingsprocessen.

Interesse?

Dan zien we graag je cv en motivatie tegemoet! Deze kun je sturen naar secretariaat@samergo.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Waterreus, bestuurder (06-10 670 564).