Ga met Transitie 010 op Expeditie 14 sept.

Om de zorg toegankelijk en beschikbaar te houden zijn transities, oftewel grote veranderingen, nodig. Transitie 010 organiseert expedities in Rotterdam om kennis en ervaringen te delen over transities in de zorg.

Wat gaan we doen

Tijdens de vijfde Transitie Expeditie gaan we in op het thema ‘Medewerker van de toekomst: Arbeidsbesparende technologische en sociale innovaties #hoedan?’’. De sector zorg en welzijn heeft, net als iedere andere sector, te maken met personeelstekorten. Om iedereen tijdige goede zorg te leveren wordt volop geëxperimenteerd met technologische en sociale innovaties. Wat zijn de succesverhalen en wat zijn de uitdagingen?
We gaan langs verschillende inspirerende initiatieven. Mooie regionale voorbeelden van professionals in zorg en welzijn die het anders doen. Daarna gaan we met gaan met elkaar het gesprek aan over de medeweker van de toekomst. Laat je inspireren en ga mee op expeditie!

Praktische info

Datum: donderdag 14 september

Tijd: 8:00 – 10:30 uur

Start & finish: Huiskamer Amaliahof Prinsessenflat, Madernastraat 334 Rotterdam.

Meer weten over Transitie 010?

Samen met deRotterdamseZorg, WIN010 en de Rotterdam eHealth Agenda trekt Samergo de kar van Transitie010, een initiatief dat alle Rotterdammers die iets met zorg en welzijn doen, wil inspireren om in beweging te komen en dingen anders te gaan doen.
Wilt u meedoen of op de hoogte blijven van Transitie010? Meld u hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Of kijk voor meer informatie op https://transitie010.nl/

Gerelateerd nieuws: